Serveis del Portal de Pacient


Serveis d'atenció mèdica pensats especialment per donar resposta a les necessitats de comunicació segura entre metge i pacient, fent ús de les noves tecnologies de la informació, de forma personalitzada i confidencial.


Selecciona els serveis i avantatges que vulguis contractar i gaudiràs d'una atenció mèdica personalitzada i adaptada a les teves necessitats.
Mitjançant el servei de Portal de Pacient podrà realitzar consultes online amb el seu professional de referència, alhora enviar fotografies, resultats, arxius, etc. de manera segura.
També podrà demanar cita online.
Sol·licita aquest servei i se't crearà un compte d'accés.

  • Envieu consultes mèdiques al vostre metge de referència i llegiu les respostes des de qualsevol lloc i a qualsevol hora per Internet, mitjançant un ordinador, un smartphone, o una tauleta. També podreu adjuntar-hi o consultar-hi resultats de proves o informes d’altres metges o especialistes.

    Professional associat: Dra. Margarita Pich
  • Consulteu les hores disponibles i reserveu aquella que us vagi millor. Accediu al calendari de les següents visites programades des de qualsevol lloc.

  • Consulteu les dates i hores de les properes visites que teniu reservades.

Sol·licita
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació